• Kategorier och sortiment
  • Varukorg
  • Kassa
  • Kött för grillning & BBQ
  • BBQ – lär dig grunderna
  • Rubs by BBQmonster
  • Besök butiken i Ödåkra

What are you looking for?

BBQmonster
BBQmonster
BBQmonster
  • Kategorier och sortiment
  • Varukorg
  • Kassa
  • Kött för grillning & BBQ
  • BBQ – lär dig grunderna
  • Rubs by BBQmonster
  • Besök butiken i Ödåkra
  • Shopping Bag Custom Icon 0

    Varukorg

    I korgen nu
  • Offcanvas Menu Custom Icon

nötkött

Hem / Produkter märkta ”nötkött”

Visar alla 7 resultat

  • BBQmonster Rub - best seller kit - 13 rubs + en plåtskylt på köpet! Kryddblandningar för optimal BBQ Malda i kvarn i Ödåkra Rubs och kryddblandningar för Griskött, Nötkött, Kyckling och Fisk. Bästsäljande rub kit där du får det bästa från BBQmonsters egna varumärke #RubsByBBQMonster. Så långt ifrån en "grillkrydda" du kan komma. Så långt ifrån Mainstream du kan komma. Men så nära den perfekta BBQ och Grillupplevelsen du kan komma. I Rub paketet som fyller din kryddhylla med best sellers får du även med en plåtskylt att hänga upp i din grillhörna (det finns många olika modeller och du erhåller en av dem. Om du önskar en speciell skylt så notera ditt önskemål när du är i kassan så skall vi göra vad vi kan för att ge dig just den!) Detta paket med utvalda bästsäljare från RubsByBBQmonster är en perfekt present till den matlagningsintresserade grillaren och BBQ-entusiasten. Ett paket med rubs för exempelvis Brisket, Short-ribs, Oxfile, Flap, Ryggbiff, Entrecote, Hamburgare, kotletter, Pluma, Secreto, Ribs, Kamben, kyckling, beer can chicken, lax, rökt lax, pulled pork, smash burgers och den senaste storsäljaren SPG. BBQmonster har sedan 2017 utvecklat och malt rubs i den fysiska butiken 557 meter från Väla köpcentum. SPG (S.P.G) har flitigt beställts över disk och serverats färskmald. Trenden att fler och fler använder sig av bättre och bättre kött gör att fler och fler också vill ha en så "clean" krydda som bara möjligt. Av den anledningen har BBQmonster nu valt att standardisera vår egna SPG och göra den tillgänglig även för alla som handlar på webben. Samtliga rubs innehåller eller kan innehålla spår av SENAP och SELLERI. I övrigt används inga råvaror som klassas som allergena eller kräver särskild märkning. Rubs i detta paket innehåller inga smakförstärkare, färgämnen eller andra tillsatser, ej heller klumpförebyggande medel vilket gör att du skall förvara kryddorna torrt och ej över normal rumstemperatur. Tips: en bra ströare eller alla påsar i en burk med tätslutande lock. 12 av 13 rubs har ett innehåll motsvarande 1.8 dl per påse = ca 125 gram netto. Den 13:e rubben är SPG och väger 200 gram. Naturligt fria från Gluten! För komplett innehållsförteckning se respektive rub nedan:  Winner Beef Burgerkung Black & White with a sting Brisket & Beef ribs Beer can chicken Smoke ém Max the Lax SPG Sweet ribs Gris #1 Pulled Pork Grisen från Iberico O.R.R (original Rib Rub)
    11%

    BBQmonster Rub – best seller kit – 13 rubs – kryddblandningar för optimal BBQ (+skylt på köpet!)

    1126,00 kr 999,00 kr Lägg i varukorg
  • Beef Rub: #1 för Nöt - en vinnare på Nötkött från flank till Rostbiff Av kunder hyllad för sin djupa smaker En rub som blir en given vinnare på Nötkött. Detta är numera en klassiker som går hem i alla läger. Denna rub är en av dem som var representerade på VM i BBQ på Irland 2017. En aromatisk och tydlig rub för allt nötkött. Denna rub körs på allt från skivor av ryggbiff till Brisket. Tydligaste karaktärsdragen kommer från Svartpeppar, kummin, timjan samt salt som rökts med Hickory trä. Kummin är en fantastisk krydda som rostad över flammor ändrar karaktär från att vara en snapskrydda och brödkrydda, jämförelse med hur en kaffeböna ändrar sin doft vid rostning ligger närmast som jämförelse. Timjan är oftast förknippad med vilt men i rätt miljö blir Timjan helt underbar även på nötkött. Ramslök ger en djup smak utan att förstöra och dölja köttet. Vitlöken som används bär toner av lätt rostad vilket tar bort den annars ibland starka vitlökssmaken. Allergener: innehåller SENAP, SELLERI Om #RubsByBBQmonster #RubsByBBQmonster gör personliga kvalitetsrubs i små batcher med stor noggrannhet. Små batcher ger möjlighet att ta hänsyn till varje ingrediens. #RubsByBBQmonster mals ut från kvarn med kvarnstenar. Grovleken anpassas efter ändamålet (styckdetaljen) som rubben är tänkt för. Oavsett vilken rub du köper kommer du att märka en klar skillnad mot andra mainstream "grillkryddor" som översvämmar marknaden. Du får här en rub som innehåller både mindre partiklar som når djupt in i köttet, såväl större partiklar vilka lättare överlever grillningen. Vilket därmed ger ytterligare en smakdimension. Dimensionen på partiklarna (strukturen) påverkar också hur du upplever smakerna. Tänk själv hur många fler smaklökar som aktiveras av en 0,5mm bit lök landar på tungan jämfört med ett pulver eller dust.

    Beef Rub: #1 Winner Beef – en vinnare på Nötkött från flank till Rostbiff

    79,00 kr Lägg i varukorg
  • Black & White with a Sting - Rub och krydda för Oxfile, Flap, Ryggbiff, Entrecote mm En rub, alltså en krydda, för oxfilé, flap, ryggbiff mm - Black & White with a sting: En gentleman med karaktär! Detta är en rub som är dedikerad till de enligt många mer "ädla" nötköttsdetaljerna, såsom Oxfilé, Dubbelbiff, Ryggbiff och Entrecoté mfl. Tanken bakom rubben är att inte använda kryddor som "täcker" köttets smak för mycket. Därför är exempelvis Kummin inte en del av denna nötköttsrub. Den såldes för första gången i limiterad utgåva inför nyårsafton 2017 men på kunders begäran blev det en del av ordinarie sortimentet.

    Black & White with a Sting – Rub och krydda för Oxfile, Flap, Ryggbiff, Entrecote mm

    79,00 kr Lägg i varukorg
  • Brisket & Beef-ribs rub - en rub för det mäktigaste köttet kryddblandning för brisket och short-ribs Denna rub tillägnas de tuffaste köttbitarna såsom Brisket och Short-ribs - kött som kräver sina timmar i rök och lagom värme (108 grader). Detta är en avskalad variant av Nötkött #1 (art nr 10002) där örtkryddor och lök hålls till ett minimum. Istället är det en rub som ger stort utrymme för svartpeppar och till viss del även en lätt rostad vitlök samt salt rökt med hickoryträ. Tillsammans med salt av två olika slag och olika hårdhet bildas stammen. Råsocker bär fram smaken av det söta paprika pulvret, vilka tillsammans jobbar för en mörk och fin bark på brisket och beef ribs / short ribs. För att ge en lite höjd används ekologiska chiliflakes. Lägg till sellerifrön och du fick precis nu hela receptet. Brisket som nämndes är en styckdetalj som kräver sina timmar. Rätt tillagad blir det dock en upplevelse svår att slå. Tips: börja i riktigt god tid, köttet skall köras i 108-130 grader tills innertempen ligger runt 92-94 grader. Du kan utgå ifrån att en brisket med en tjocklek på 4 cm tar cirka 12 timmar. De första 60 graderna brukar gå relativt kvickt så få inte panik om den passerar 50 grader redan efter 3 timmar och 60 grader efter 4. Resten av klättringen brukar innehålla "the stall" - en tid där köttet gör sig av med inre vätska. Vätskan lägger sig på utsidan och bidrar med en "svettningseffekt", vilket innebär att köttet kyls av och ibland backar en eller ett par grader. För att få köttet ur "the stall" kan du svepa in det i alufolie eller slaktarpapper. Finns tiden råder BBQmonster dig till att köra den i mål utan "svepning". Blir den klar i förväg så låter du den vila ned till 75 grader inslagen i slaktarpapper, och därefter sätt i en ugn som är förvärmd till 75 grader (alternativt i en avsvalnad kamado, en pelletsmoker eller som alternativ i en kylväska täckt med handdukar.  Brisket kan med fördel serveras kring en temp på runt 75 grader. Allergener: innehåller SENAP och SELLERI Levereras i dubbelväggad pappåse om 1,8 dl (ca 125 gram) Om #RubsByBBQmonster #RubsByBBQmonster gör personliga kvalitetsrubs i små batcher med stor noggrannhet. #RubsByBBQmonster mals ut från kvarn med kvarnstenar. Grovleken anpassas efter ändamålet (styckdetaljen) som rubben är tänkt för. Oavsett vilken rub du köper kommer du att märka en klar skillnad mot andra mainstream "grillkryddor" som översvämmar marknaden. Du får här en rub som innehåller både mindre partiklar som når djupt in i köttet, såväl större partiklar vilka lättare överlever grillningen. Vilket därmed ger ytterligare en smakdimension. Dimensionen på partiklarna (strukturen) påverkar också hur du upplever smakerna. Tänk själv hur många fler smaklökar som aktiveras av en 0,5mm bit lök landar på tungan jämfört med ett pulver eller dust.

    Brisket & Beef-ribs rub – en rub för det mäktigaste köttet – brisket och short-ribs

    79,00 kr Lägg i varukorg
  • Kaffe rub / Coffe rub Java Beef En kryddblandning för nötkött Detta är en rub som fått växa fram under närmre ett års tid, BBQmonster placerar denna rub som en juvel i kryddhyllan. Att hitta rätt kaffe var en sak, rätt fruktighet som kan tas vidare genom fruktig chili, vidare en ancho chili som sprider sin kakao- och russinsmak, en fin svartpeppar, mild vitlök med rostad undertoner är ett måste. Rosépeppar och koriander var mer av högoddsare men satt som smäck när det hela fick rundas av med den mysiga smaken av karl-johan-svamp! Många har testat en kafferub och blivit brända, många kryddblandningar med kaffe blir beska och svåra - denna är bara fyllig. Godkänd och fullständigt accepterad av även icke kaffedrickande individer så var inte rädd för Java Beef, han blir din vän! Testa denna rub på vilken styckdetalj från nötkött du önskar men mest smaker växer fram om den får landa på en grym fettkappa som oftast går att finna på tri-tip, brisket eller pichana. Om #RubsByBBQmonster #RubsByBBQmonster gör personliga kvalitetsrubs i små batcher med stor noggrannhet.  #RubsByBBQmonster mals ut från kvarn med kvarnstenar. Grovleken anpassas efter ändamålet (styckdetaljen) som rubben är tänkt för. Oavsett vilken rub du köper kommer du att märka en klar skillnad mot andra mainstream "grillkryddor" som översvämmar marknaden. Du får här en rub som innehåller både mindre partiklar som når djupt in i köttet, såväl större partiklar vilka lättare överlever grillningen. Vilket därmed ger ytterligare en smakdimension. Dimensionen på partiklarna (strukturen) påverkar också hur du upplever smakerna. Tänk själv hur många fler smaklökar som aktiveras av en 0,5mm bit lök landar på tungan jämfört med ett pulver eller dust. Tips: köp till den ultimata stöaren i rostfritt, stora hål och tätslutande lock så håller dina rub upp till 2 år.

    Kaffe Rub / Coffe Rub – JAVA BEEF – en kryddmix för nötkött

    79,00 kr Lägg i varukorg
  • SPG - BBQmonster edt. Salt-Pepper-Garlic - en kryddblandning mald i kvarn som passar det mesta - S.P.G Rub och kryddblandning för Brisket, Short-ribs, Oxfile, Flap, Ryggbiff, Entrecote, Hamburgare, Pluma, Secreto, Ribs, Kamben, Äggröra, Fisk mm. mmmm - allround tack vare sin geniala enkelhet! Three is the magic number - Salt och Peppar, ta i trä! SPG eller S.P.G är förkortningen för innehållet: Salt, Pepper (svartpeppar), Garlic (Vitlök). BBQmonster har sedan 2017 utvecklat och malt rubs i den fysiska butiken 557 meter från Väla köpcentum. SPG (S.P.G) har flitigt beställts över disk och serverats färskmald. Trenden att fler och fler använder sig av bättre och bättre kött gör att fler och fler också vill ha en så "clean" krydda som bara möjligt. Av den anledningen har BBQmonster nu valt att standardisera vår egna SPG och göra den tillgänglig även för alla som handlar på webben. SPG berättar om innehållet men den exakta fördelningen (ration) mellan byggstenarna är vad det normalt sett finns att laborera med och efter att fått feedback från hundratals kunder i butiken är vi nu övertygade om att den ratio vi har valt är en fördelning som kommer att falla alla i smaken. Vi har även inom de ramar som finns lekt fram en bra fördelning mellan två olika sorters salt (ett grovt medelhavssalt och ett grovt bergssalt - Himalaya salt) och två olika sorters vitlök. Där den ena sortens vitlök har en karaktär som förnimmer att den är lättrostad, likt doften som stiger ur en stekpanna när du fräser en bankad vitlöksklyfta i smör. Svartpepparn vi använder är distinkt och frisk i doften  och smaken är både fyllig, lagom stark och djup. Vi maler vår BBQmonster edt. SPG i en kvarn med kvarnstenar och varierar grovleken under malningen. Du får hela 200 gram när du köper denna SPG, vilket är hela 60% mer viktinnehåll än övriga rubs - detta till samma pris! Volym 2 dl ca 200 gram nettovikt Komplett innehållsförteckning: Medelhavssalt, Himalayasalt, Svartpeppar, Vitlök (kan innehålla spår av SENAP och SELLERI). Glutenfri!

    SPG – BBQmonster edt. Salt-Pepper-Garlic – en kryddblandning mald i kvarn som passar det mesta – S.P.G

    79,00 kr Lägg i varukorg
  • Taco kryddmix - texmex krydda för tacos och burritos - Taco loco, perfekt för fredagsmyset! Med en mindre andel spiskummin för en bättre magkänsla! Trött på din trötta Taco-krydda? Trött på att rapa spiskummin 27 timmar efter du intog sista tuggan? - då har du kommit rätt! Caramaba! Här får du en kryddblandning för tacos som kan ersätta dina andra Taco kryddmix och blandningar av Tex-Mex kryddor. Du kan använda den för att rubba kött (som ex. en högrev) som du skall röka och köra pulled beef på, men du kan också använda den för vanlig nötfärs om det blir en “vanlig” taco-fredag. Ett tips är att göra en kall sås av smetana genom att skicka ner ett par teskedar av denna rub. Här finner du en film som går igenom hur du får till din Beef-Chili på grillen. De kryddor som de flesta av oss tydligast förknippar med Tex-Mex är koriander och spiskummin. I denna rub har BBQmonster hållit ned på mängden spiskummin något. Detta då det enligt många stories i butiken finns flera anledningar att misstänka att vi är många som får en mage som ballar ur av just spiskummin (där vi istället beskyller “hettan” från chili, inte minst vid intag av indisk mat…). Chili finns här gott om i denna heta rub men den är gjort för att vara god – inte stark.

    Taco kryddmix – texmex krydda för tacos och burritos – taco loco!

    79,00 kr Lägg i varukorg
×
  • Kategorier och sortiment
  • Varukorg
  • Kassa
  • Kött för grillning & BBQ
  • BBQ – lär dig grunderna
  • Rubs by BBQmonster
  • Besök butiken i Ödåkra
info@bbqmonster.se tfn:042-BBQ 001 (endast för kunder, ej telemarketing eller försäljning!)