Öppettider & Kontakt – Hitta hit

Butiken 557 meter från Väla

Följ bilen med vita taket

557 meter från Väla Köpcentrum, en av Sveriges största och mest välbesökta handelsplatser, finner du butiken BBQmonster & the Foodie Lifestyle AB. Butiken har över 500 unika produkter i lager, allt eftersom kommer sortimentet presenteras i webbshoppen men fram tills den är fullständigt uppdaterad och även efteråt kommer ett fysiskt besök ge dig som kund så mycket mer – detta är nämligen en livsstilsbutik och ett koncept som är svårt att med rättvisa lyfta in i den digitala världen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Butiken ligger där bebyggelsen möter åkern, men ändå utan omvägar för dig som kund. Här på området FLÄDRE GÅRD finns sedan slutet på Mars 2017 butiken för dig som hedrar mat och dryck – gärna ur perspektivet från en kolgrill. Här står alltid en Kamado igång och ibland även andra smokers och grillar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För Foodies & Grillers – med detta betonar BBQmonster att det inte enbart handlar om en totalt insnöad “grillbutik” där man måste vara redan frälst eller ha en massa förkunskaper. Detta är en butik där alla är välkomna oavsett erfarenhet och kunskapsnivå. Det är också en butik som hyser ett sortiment som spänner över hela spektret som rör kryddning, matlagning, dukning  och såklart grill/BBQ.

Många är kunderna som betonat att butiken är en bra plats att vara på, att det finns en unik sortimentsmix presenterad i en stressfri och lugn miljö där man kan trivas. Butiken är inredd med egenhändigt byggd inredning och smyckad med prydnader något som gör att denna lilla butik invändigt mer påminner om en timmerstuga än om en butik. Enligt statistik från Google stannar snittbesökaren 25 minuter och BBQmonster tar det som ett gott betyg på att folk trivs och gärna kommer hit, tittar, surrar, shoppar och myser.

 

 

 

 

 

 

 

Som kund i butiken serveras du grillkaffe för det oslagbara priset 0 kr. Så när du får frågan om en mugg kaffe så tacka oblygt ja till erbjudandet, det är omtalat gott kaffe som även “kaffe+mjölk & socker-drickare” dricker svart – testa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“En perfekt presentbutik” – så beskriver många också butiken. Här hittar du prylar som inte finns överallt. Givetvis går det att köpa presentkort.

 

 

 

 

 

 

 

Några av det varumärken som du finner i butiken: Kamado Joe, Traeger, OKC (Ontario Knife Company), De Buyer, Lagritos, Senor Habanero, Oakridge BBQ, Thermapen, ThermaPro, Staub, Zwilling,  Luigi Bormioli, Victorinox,