Sveriges enda äkta Onestop BBQ Shop

Thermopro tp20c är den senaste modellen av thermopro trådlösa grilltermometer bbq termometer som har två givare bra räckvidd 150 meter och vädertålig bbqmonster sverige

Prylar

Presenter

& mmmm!

Originalet sedan 2017 - Livsnjutarens favorit

I mars 2017 slog BBQmonster upp dörren för första gången. Det var en chansning, en chansning som gick hem.

BBQmonster var Sveriges första Onestop BBQ shop, detta vid en tidpunkt då merparten av svenskarna vare sig sett en keramisk kamado, använt en rub, börjat med rökträ som smaksättare eller än mindre haft en plats att åka till för att bli inspirerad och taggad för grillning och BBQ – året runt. 

Med begreppet ”Onestop BBQ shop” menar vi en butik som står på flera ben, inte bara prylarna som du förväntar dig i en ”grillbutik” utan också Presenterna som du kanske inte själv ens tänkt på och sist men inte minst – ”mmmm” (alltså köttet, kryddorna, såserna och delikatesserna och specialråvarorna såsom Tipo00 mjöl, San Marzano tomater, korvar med mera) för helheten – året runt.

2019 växte vi ur vår Lokal och slog upp dörren till grannlokalen som stod tom. Sedan dessa har vi en total butiksyta på cirka 300m2 och vi har både kylar och frysar där du kan köpa köttet som du drömt om: Brisket, short-ribs, tri-tip, flapmeat av grainfed black angus. Ribs, kamben, pluma, secreto, karré med mera av den fantastiska spanska Iberico grisen, pata negra – svartfotsgrisen.

Vi är otroligt stolta att kunna bocka av och säga att vi överlevt både ”grillförbudet” i torkans Sverige 2018 och Covid-19 pandemin som fick många att isolera sig i sina hem.  2022 kom nästa utmaning med en rusande inflation, osäker omvärld och skenande elpriser – men vi är säkra på att alla tusentals kunder som vi hunnit bygga relation till, i butiken och i webshoppen består av Livsnjutare som även i fortsättningen kommer att prioritera Livet och därmed måltiden – målet med tiden.

Du skall alltid känna dig välkommen till oss, online eller fysiskt. 

Välkommen till .

Sun rain snow det är alltid läge för BBQ vädret kan vi inte göra något åt välkommen till BBQmonster sveriges onestop bbq shop 300m2 bbq butik grillbutik 557m från väla köpcentrum

Platsen

557 meter från Väla Köpcentrum, en av Sveriges största och mest välbesökta handelsplatser, finner du BBQmonster & the Foodie Lifestyle AB. Butiken ligger där bebyggelsen möter åkern, men ändå utan omvägar för dig som kund. Du kan i stort sett trampa ner kopplingen på bilen och rulla backen ned från Väla mot Ödåkra. På höger sidan ser du flaggstänger och du svänger in efter staketet. In den gråvita vänstra tvåvåningsbyggnaden huserar BBQmonster. Vi finns i den bortersta lokalen – välkommen!

Gott om gratis parkeringsplatser – bara hitta en ledig plats på grusplanen om det är fullt på kundparkeringen mot muren närmst butiken* DENNA P-PLATS ÄR UNDER ARBETE men det finns gott om alternativ.

Vardagar 11:00-18:00
Lördagar 10:00-14:00
Söndagar & Helgdagar Stängt
Afton (rent generellt, undantag nämns nedan) Stängt
Dag före "afton" & dag före helgdag (rent generellt, undantag nämns nedan) 11:00-15:00

Akutellt, i klartext:

18 Augusti till och med 25 augusti håller vi stängt för Semester

Sun rain snow det är alltid läge för BBQ vädret kan vi inte göra något åt välkommen till BBQmonster sveriges onestop bbq shop 300m2 bbq butik grillbutik 557m från väla köpcentrum

Öppet året runt – det finns inget dåligt väder, bara dåliga ursäkter

"Fantastisk butik!"

Jag har äntligen börjat förstå min fru, som jag känt i mer än 30 år. Känslan hon får när hon går in i en inredningsbutik har jag nu äntligen kunna sätta fingret på, känner nu samma när jag går in i er butik. Man vill ha ALLT!!!!

Tanken

BBQmonster skall stå för ett genomtänkt, användbart, funktionellt och inspirerande sortiment där det finns tillgänglig kunskap kring varje produkt, både teoretisk och praktisk.

Idag är det knappast ett problem för dig som kund att hitta ”allt”. Problemet är sorteringen av ”allt” och sen välja rätt pryl. Jämför gärna med hur svårt det kan vara att komma på en ”bra låt att lyssna på” när du har tillgång till all världens musik via exempelvis Spotify. – BBQmonster är gärna din DJ inom #BBQlifestyle och #FoodieLifestyle som hjälper dig hela vägen så att du vet att du köper ”rätt” och dessutom vet hur du sen skall göra för att lyckas.  – Målet är att du skall kunna njuta maximalt av upplevelserna som du då själv kan skapa och inte enbart kortsiktigt njuta av prylen du köpt.

Genom att arbeta med direktimport kan unika prylar till unika priser bli verklighet. De produkter som BBQmonster är extra stolt över märks med BBQmonster´s Sigill, en kvalitetsstämpel som borgar för en produkt som du kommer ha nytta av under många år framöver.

BBQmonster – hjälper dig att lyckas!

Besöksadress

Björkavägen 55

254 73 Ödåkra

Grillkol Bastard Black wattle 10kg kol för het grillning i timmar - maximal värme, lämnar minimalt med aska Grillkolen av Black Wattle kolen för dig som söker en het grillkol som varar i timmar! Denna grillkol av Black Wattle bildar en het glöd som håller några timmar på riktigt hög värme. Det unika med denna grillkol är kanske egentligen inte värmeutvecklingen utan den minimala restprodukt som finns kvar efter en grillning hot & fast. Precis som Marabu är askan fjäderlätt och detta är bra nyheter för dig som vill ha bra drag i din kamado som annars gärna tappar hetta det blir för mycket tung aska som begar igen hålen. Den perfekta hot & fast kolen - bitar i varierande storlek ger het glöd som varar i timmar.  Grillkolen från Bastard BBQ av Black Wattle  är inte helt snabbstartad men den håller sin temperatur i ett antal timmar.  Grillkol av Black Wattle rekommenderas till dig som vill köra pizza, grillning och het searing av skivor av kött när du räknar med att det kommer att grillas hett på en stabilt hög temperatur.  För *riktigt långsamma BBQ-sessioner rekommenderar BBQmonster hellre Marabu kol eller Kol av Quebracho Blanco för långkörningar i 110 grader (*över  8 timmar). Beskrivning Kolen är består av bitar av kol i varierande storlek. Rent generellt är bitarna mindre än övriga kolsorter i vårt sortiment men låt dig inte bli lurad över kraften som finns i denna grillkol.  Karaktär Kol från Black Wattle doftar relativt neutralt även vid låga temperaturer och vid höga temperaturer är doften enbart subtil. Grillkolen glöder hett men är tillräckligt hård för att du genom strypning skall kunna återanvända kolen till nästa grillning. Askmängden är minimal. Råd och tips för low & slow: Glödtiden är lång vid korrekt antändning lång. Korrekt antändning innebär att man ej antänder mer än en liten del av kolhögen med en tändkub och låter därefter kolen antändas varefter glöden letar sig framåt. Genom att använda dig av denna teknik kan du lugnt räkna med att du kan köra åtminstone 3 timmars low & slow även i en oisolerad grill. Skippa alltså tändröret/skorstenständaren och gå över till luktfria tändkuber. Het kol kräver bra handskar!

Kontakt

Vi föredrar kontakt via mail då vi oftast står med kunder framför oss. Vi svarar regelbundet på mail som inkommer till info@bbqmonster.se eller via messenger, facebook och instagram @bbqmonster.se

Telefonnummer där vi svarar när så är möjligt:

042-22 70 01

Vi undanbeder all form av uppsökande försäljning och telemarketing – tack.

Varukorg
Rulla till toppen