• Kategorier och sortiment
  • Varukorg
  • Kassa
  • Kött för grillning & BBQ
  • BBQ – lär dig grunderna
  • Rubs by BBQmonster
  • Besök butiken i Ödåkra

What are you looking for?

BBQmonster
BBQmonster
BBQmonster
  • Kategorier och sortiment
  • Varukorg
  • Kassa
  • Kött för grillning & BBQ
  • BBQ – lär dig grunderna
  • Rubs by BBQmonster
  • Besök butiken i Ödåkra
  • Shopping Bag Custom Icon 0

    Varukorg

    I korgen nu
  • Offcanvas Menu Custom Icon

slicing knife

Hem / Produkter märkta ”slicing knife”

Visar alla 9 resultat

  • 3pack köksknivar till superpris Detta 3pack med köksknivar innehåller: 7" Trancheringskniv 6" Boningknife 3"svamp-avocadokniv En trancheringskniv används för att skära upp kött. Ett relativt lågt och styvt blad gör att det enklare att skiva raka skivor av steken. En boningknife används för finlir runt ben eller för att ta bort hinnor på exempelvis revben. Svampkniven är som namnet säger perfekt för att rensa svamp men även för att dela avocados och andra stenfrukter. Denna kniv har ett blad av kolstål som är hårdare än exempelvis OKC knivarna. Detta gör att en vass egg håller sig längre och knivarna är mycket tåliga mot rostangrepp. Skaft av rosenträ.
    44%

    3pack köksknivar – 7″ Trancheringskniv 6″ Boningknife 3″svamp-avocadokniv

    447,00 kr 249,00 kr Lägg i varukorg
  • Brisketkniv 50cm Brisketkniv, skinkkniv och såklart även för kallrökt lax. Swiss Made av Victorinox - ett kvalitetsföretag som inte kräver närmre beskrivning. Detta är den längsta varianten - en 50cm lång kniv med ett medelstyvt blad och sylvass egg. Olivslipningen (urgröpningarna) i bladet minskar risken för att det som du skär upp fastnar på bladet. Det bredare (högre) bladet är det som i första hand skiljer en Brisketkniv och Skinkkniv från en Laxkniv. Det bredare bladet gör det enklare att skära jämntjocka skivor. Med tanke på hur gelatinfylld en "välbarkad" Brisket kan bli är det en grym fördel att använda en kniv likt denna. Du kan skära utan att riva sönder barken eller pressa ut gelatin från köttet. Det långa bladet gör att du kan skära skivor av även de allra största köttbitarna utan att ta omtag. Brisket har en tendens att av vara stora, inte minst US Beef av Black Angus. Även när du trancherar Julskinka så är det en klar fördel med en så här pass vass och lång kniv.

    Brisketkniv 50cm, skinkkniv Olivslipad Swiss Made Trancherkniv

    999,00 kr Lägg i varukorg
  • Tandad Brisketkniv, Tandad Skinkkniv, Swiss Made kniv,
    4%

    Brisketkniv, skinkkniv 43cm Tandand egg Swiss Made Trancherkniv

    499,00 kr 479,00 kr Lägg i varukorg
  • Brisketkniv, skinkkniv 45cm Olivslipad Swiss Made Trancherkniv

    749,00 kr Lägg i varukorg
  • Delningskniv från Victorinox aka Breaking knife även kallat Cimeter kniv är en styckningskniv med kurvat (böjt) 26 cm långt blad, likt en sabel. Knivtypen används för att stycka upp större köttstycke i mindre bitar. Även den största bit högrev styckas med enkelhet upp i kuber med denna bländande blanka Breaking knife. Att bladet är kurvat (böjt) gör att du med en gungande rörelse med enkelhet skär igenom även de största styckdetaljerna. Delningsknivens totala längd är ca 40 cm, fördelat på ett handtag på 15cm och ett 26 cm långt, styvt blad med sylvass egg. Swibo knivarna från Victorinox används professionellt av både styckare och slaktare. Fokus på användarvänlighet, enkelhet att rengöra och ergonomi ligger i fokus. Skaftet som är gjort av Wenger är av konstmaterial som ger ett grymt bra grepp och som är enkelt att rengöra. Handtaget passar både höger- och vänsterhänta. Det finns en avlastningsyta för tummen på den skärande handen och som sagt - denna passar både höger- och vänsterhänta. Både skaft och blad är helt fritt från mikroporer vilket gör att både blad och handtag går att får helt rent och desinficerat.

    Delningskniv / Breaking knife / Cimeter kniv – en styckkniv med kurvat blad

    399,00 kr Lägg i varukorg
  • Kniv – kökskniv – 7″ Trancheringskniv / Slicing knife

    199,00 kr Lägg i varukorg
  • Kniv – Old Hickory – kolstål – 8″ Slicing knife

    249,00 kr Lägg i varukorg
  • Lax- och Brisketkniv – olivslipad. Perfekt för Brisket Lax mm Trancherkniv

    249,00 kr Lägg i varukorg
  • Skinkkniv, olivslipad 25 cm långt flexibelt blad En kvalitetskniv från Victorinox Skinkkniv och såklart även en kniv för kallrökt lax. Det är inte svårt att para ihop denna kniv med upphängd lufttorkad skinka - den är som gjuten för uppgiften! Swiss Made av Victorinox - ett kvalitetsföretag som inte kräver närmre beskrivning. Skinkkniven har ett 25cm långt, flexibelt blad och sylvass egg. Olivslipningen (urgröpningarna) i bladet minskar risken för att det som du skär upp fastnar på bladet. Skaft av konstmaterial som ger ett grymt bra grepp och som är enkelt att rengöra. Varken egg eller skaft har några microporer där bassilusker kan gömma sig, detta är ytterligare en anledning till varför Victorinox knivar med Swibo skaft är så populära av proffsen. Längd på bladet: 25 cm Längd på skaftet: 15 cm (greppet passar både vänster- och högerhänta)

    Skinkkniv / Laxkniv Olivslipad Trancherkniv, Victorinox

    499,00 kr Lägg i varukorg
×
  • Kategorier och sortiment
  • Varukorg
  • Kassa
  • Kött för grillning & BBQ
  • BBQ – lär dig grunderna
  • Rubs by BBQmonster
  • Besök butiken i Ödåkra
info@bbqmonster.se tfn:042-BBQ 001 (endast för kunder, ej telemarketing eller försäljning!)