Traeger

Har du lusten för att röka kött, fisk och köra BBQ i timmar men saknat motivationen att gräva bland kol och briketter – se hit!

Med en pelletsmoker från Traeger får du inte bara en snyggt designad smoker utan även din väg in till perfekt low & slow utomhus!

Ren rök genom exakt förbränningstemp. Fyll sidoboxen med pellets (finns en uppsjö träslag) ställ in på rökläge i 2 minuter med locket öppet. Välj därefter om du vill fortsätta röka ditt kött eller fisk (i runt 60 grader) eller om du vill köra low & slow på 225grader F (108 grader C) eller om du vill köra en hastig grillning i dryga 200 grader! Hela smokern är en indirekt grill- och rök-yta men tack vare maillard-effekten som uppstår får köttet tids nog både en grym bark och en djup rökton om du så önskar. Trots höga temperaturer drar inte Traeger mer än runt 50 Watt (i uppstart runt 300 Watt i 5 till 10 minuter)