Kamado Joe

Hos BBQmonster finns normalt alltid Kamado Joe Classic II (2017 årsmodell), Kamado Joe Classic 1 i lager, likaså storebror Big Joe II (2017 årsmodell). Under 2017 såldes det extremt många Joe´s i Europa vilket ledde till tomma lager i EU. Rådet för 2018 är att inte vänta för länge med att slå till om du står i begrepp att köpa en Joe i år.

Ta med släpet och ta med din Joe hem redan idag! Om classic II  eller classic 1 packas upp ur kartongen ryms den i en combi i storlek med v70, medans Big Joe definitivt kräver ett släp.

Rent allmänt var 2017 ett segertåg för Kamado Joe. Produktutveckling i combo med extremt hög byggkvalitet gör det till en favorit både bland amatörer och proffs. Det finns massvis med tester där övriga A-brands bland Keramiska Kamados hamnar som nummer 2 och 3 och Joe på tronen.

Det mest osannolika är att Kamado Joe fortfarande kostar mindre än övriga A-brands, trots att Kamadon levereras komplett (det vill säga med både benställning, sidohyllor, flexible cooking rack (delat grillgaller med möjlighet till två höjdinställningar), deflektorstenar (stenarna som skapar det indirekta värmerummet som används vid rökning och low & slow).

Läs mer om Kamado Joe i respektive produktspecifikation nedan.